Interesse in een mini-shoot

Laat ons contact met je opnemen!

Je kunt hier geheel vrijblijvend je e-mailadres achterlaten zodat we contact met je op kunnen nemen en een datum prikken!

... ogenblikje ...

Bedankt voor de aanmelding!

voorjaarsAanbieding: minishoot voor maar 25 euro!

Begin dit voorjaar goed en maak gebruik van onze kennismakings-shoot! Wij staan er helemaal klaar voor om iedereen te ontvangen voor onze mini fotoshoots. Na afloop ontvang je een link naar een online gallerij, waar je zelf kunt kiezen welke foto’s je wilt ontvangen.

Wat is een minishoot?

Simpel: een korte fotoshoot die we voor een scherpe prijs aan kunnen bieden omdat het een korte shoot betreft en we er daarom meerdere op 1 dag proberen te combineren! Voor deze scherpe prijs leveren we ook nog twee digitale foto’s in hoge resolutie, en mocht je er meer willen hebben dan staat het je helemaal vrij om die achteraf bij te kopen.

De minishoot is dus niet alleen voor mini modelletjes, maar ook heel geschikt als je een familieportret of korte shoot van jou met je geliefde wilt hebben!

We zijn open voor iedereen die interesse heeft!

Onze speciale kennismakings-shoot vindt buiten plaats, op een dag dat het lekker weer is. Graag stemmen we een datum persoonlijk met je af. Hiervoor kun je je email-adres achterlaten zodat we je snel contact met je op kunnen nemen!

Professionele nabewerking

Voordat we de foto’s aan je opleveren, bewerken we ze professioneel na, zodat de foto’s echt van het scherm spatten voor het beste resultaat.

We sturen je binnen een week na de shoot een link naar jouw online gallerij, waar je kunt selecteren welke foto’s je het beste vindt. Hierin kun je digitale versies downloaden, prints bestellen en natuurlijk ook mooie fotoproducten zoals foto’s op aluminium of acrylglas bestellen.

Bij elke minishoot: 20% kortingsbon voor toekomstige fotoshoots!

Alsof dat nog niet genoeg was, krijg je een kortingsbon die het hele jaar geldig is voor al onze fotoshoots, boudoirshoots en bruidsreportages. (Onze voordeligste (6 uur) bruidsreportage van 899 wordt daardoor nóg bereikbaarder met een prijs van slechts 719, inclusief trouwalbum!)

Minishoot

25,-

Superleuke en voordelige fotoshoot

Interesse? Blijf op de hoogte!

Interesse in een mini-shoot

Laat ons contact met je opnemen!

Je kunt hier geheel vrijblijvend je e-mailadres achterlaten zodat we contact met je op kunnen nemen en een datum prikken!

... ogenblikje ...

Bedankt voor de aanmelding!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

KVK: 82349452

BTW-id: NL003674263B73

IBAN: NL17 ABNA 0101 2652 47

Email: [email protected]

Telefoon: 06 51 963 963

Whatsapp: 06 51 963 963