booth (001 van 001)-3

Geef een creatieve draai aan de standaard PHotobooth, met onze live photobooth!

Bij een bruiloft of feestje zijn ze tegenwoordig niet meer weg te denken: photobooths. In de meeste gevallen is een photobooth of fotobooth niet meer dan een kastje met ingebouwde camera waar je naar moet kijken, waarbij je mag hopen dat de foto precies op het juiste moment wordt geschoten. Hoe vaak gebeurt het daarbij dat je nét op het moment suprème met je ogen knippert of niet precies je leukste lach laat zien?

Altijd de beste foto's

Met onze live photobooth hoef je je hier geen zorgen over te maken, want door ons wordt niets aan het toeval overgelaten. We zorgen samen met jou voor de leukste foto’s en drukken precies op het goede moment af. En voor de zekerheid schieten we er natuurlijk nog een paar extra, want achteraf kunnen we de allerbeste foto’s er voor je uitpikken!

Professionele nabewerking

Wanneer we foto’s afdrukken op locatie krijg je natuurlijk gelijk de foto’s mee als mooi aandenken, maar voordat we de foto’s digitaal naleveren aan jou en je gasten, zullen we ze ook nog eens professioneel nabewerken zodat de foto’s echt van het scherm spatten voor het beste resultaat.

Onze live photobooth:
een toevoeging voor elk evenement!

Bij elk evenement kunnen we met onze live photobooth een super leuke toevoeging voor uw gasten zijn. We motiveren ook de meest foto-schuwe mensen om eens leuk op de foto te gaan, en zijn een extra gezellige noot in plaats van een statisch apparaat dat ergens in de hoek wordt geplaatst. Zo wordt de photobooth een attractie op zich!

Hoe gaat het in zijn werk?

In tegenstelling tot een “normaal” compact photobooth-kastje, kost het opzetten van onze foto-achtergrond wel een stukje meer ruimte. Houd er rekening mee dat we graag werken op een plek van minimaal 2,5 x 3,5 meter, met liefst nog wat ruimte voor ons om een extra stapje naar achteren te kunnen zetten.

Het is bij ons ook mogelijk om de kist met foto-accesoires aan te passen aan het thema van het evenement. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerde achtergrond te ontwerpen, dit kan al vanaf €149. Het vinyl doek krijgt u na afloop mee als aandenken!

Basis photobooth

259,-

Met dit voordelige basispakket is onze photobooth voor iedereen toegankelijk!

Booth & Reportage

160,-

extra

Alles uit de basis booth, plus:

Complete Booth

290,-

extra

Alles uit de basis booth, plus:

Combinatiedeal

709,-

649,-

Combineer beide extra- pakketten voor meer voordeel!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

KVK: 82349452

BTW-id: NL003674263B73

Email: [email protected]

Telefoon: 06 51 963 963

Whatsapp: 06 51 963 963