Fotoproducten

Naast fotoalbums bieden wij diverse mogelijkheden om je foto’s te vereeuwigen: fotoafdrukken, verschillende soorten wanddecoratie en fotoblokken van acryl. Alles is leverbaar in diverse formaten.

Waarom foto's en fotoproducten via de fotograaf bestellen?

Natuurlijk ben je trots op je foto’s en daarom kies je graag voor het beste resultaat. Zo denken wij er ook over en daar is ons assortiment dan ook precies op afgestemd!

We hebben een selectie gemaakt van kwaliteitsproducten waar we volledig achter staan.  Onze acryl wanddecoratie wordt bijvoorbeeld voorzien van een superscherpe kleurechte fotoafdruk in plaats van het vaakgebruikte “direct-druk” dat iets minder detail kan vastleggen. Ook zijn onze acrylplaten extra verstevigd met een aluminium achterplaat tegen het kromtrekken en wordt een stevig ophangprofiel standaard meegeleverd. Zo ben je verzekerd van een product waar je nog jaren van kunt genieten!

Wij werken bovendien met gecalibreerde monitoren zodat we tijdens de nabewerking van de foto’s al rekening kunnen houden met hoe de kleur en helderheid van de afdruk uiteindelijk zal overkomen. Voor elk product maken we daarvoor gebruik van een specifiek kleurprofiel, zodat de foto’s het best tot hun recht komen! Alleen het beste resultaat is goed genoeg, en wij dragen daar alle zorg voor.

Productvoorbeelden

Hieronder tonen we enkele voorbeelden van de diverse producten die wij aanbieden. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn in materiaalkeuzes, opties, formaten en verhoudingen, helpen wij graag persoonlijk om hier een passende keuze in te maken. Uiteraard hebben we bij interesse een prijslijst beschikbaar voor de meest gekozen opties, maar voor specifieke wensen kijken we ook graag wat er verder mogelijk is.

Productoverzicht

Foto op kunststof

Stijlvol en voordelig

Foto op aluminium dibond

Strak aan de muur

Foto op aluminiumplaat

Ultra strak en minimalistisch

Foto achter acrylglas

Moderne en luxe uitstraling

Acrylblok

Super decoratief om neer te zetten

Fotoafdrukken

Wij verzorgen foto-afdrukken van de beste kwaliteit

Sleutelhangers

Set van twee sleutelhangers

Meer exemplaren

Hangers bieden we per set van twee stuks aan, welke beide dezelfde foto’s bevatten. Wanneer je meer hangers bestelt is het mogelijk om voor elk setje van twee een andere keuze voor de foto’s te maken. Natuurlijk kunnen we bij grotere aantallen een leuke korting aanbieden.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

KVK: 82349452

BTW-id: NL003674263B73

Email: [email protected]

Telefoon: 06 51 963 963

Whatsapp: 06 51 963 963