trouw-banner

Bruidsfotografie

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Op je mooiste dag wil je natuurlijk ook de mooiste foto’s. Wij beleven jullie dag graag met jullie mee, leggen daarbij alle feestelijkheden en bijzondere momenten vast en zorgen er voor dat jullie de mooiste herinneringen hebben om op terug te kijken. Maar voor het zo ver is, denken we uiteraard ook met jullie mee hoe we jullie voorkeuren het best naar voren kunnen laten komen.

Altijd de beste foto's

We houden van een ongedwongen, spontane stijl, waarbij de ‘klik’ heel belangrijk is omdat we die graag naar voren laten komen in onze fotos’. We kunnen ons op de achtergrond begeven, maar als we net voor dat éne mooie shot naar voren moeten lopen, moeten jullie natuurlijk ook niet schrikken van onze aanwezigheid. Continu als onzichtbare ‘vlieg op de muur’ is in de praktijk natuurlijk niet altijd haalbaar en daar zijn we graag eerlijk over! Als jullie willen uitvinden of we bij elkaar passen, zijn jullie uiteraard van harte welkom voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Professionele nabewerking

Voordat we de foto’s aan je opleveren, bewerken we ze professioneel na, zodat de foto’s echt van het scherm spatten voor het beste resultaat.

Nabewerken van een hele bruidsreportage kost natuurlijk wat tijd. Om je daar niet te lang op te laten wachten, krijg je de dag na je huwelijk gelijk al een aantal previews zodat je deze snel kan delen op social media!

Onze bruidsreportages:
een herinnering voor het leven!

Op jullie trouwdag draait alles om jullie liefde voor elkaar. Het is voor ons dan ook een eer om hier heel nauw bij betrokken te kunnen zijn. Samen met jullie zorgen we er voor dat de liefde van de foto’s af zal spatten! 

Omdat een mooi trouwalbum de meest tastbare herinnering aan jullie mooiste dag is, besteden we ook na de trouwdag alle zorg aan het ontwerp en de indeling van het album. Het goed indelen van een fotoalbum is een vak apart en daar nemen we dan ook graag de tijd voor, om samen met jullie tot het mooiste juweeltje te komen. We werken hiervoor bovendien samen met een vakdrukkerij die ook vindt dat alleen het beste goed genoeg is als het op trouwfoto’s aankomt.

Altijd inclusief bij onze trouwreportages

Ook bij ons basis-pakket kunnen jullie er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is geregeld. We komen altijd met twee fotografen zodat we jullie mooiste dag vanuit meerdere perspectieven vast kunnen leggen.

We gaan daarnaast uit van een minimale duur van 6 uur, zodat we voldoende gelegenheid hebben om een grote diversiteit aan foto’s te maken. Zo zijn jullie verzekerd van een mooi album dat ook echt het verhaal van de dag vertelt. We hebben natuurlijk ook grotere pakketten als jullie een groter deel van de dag willen laten vastleggen (bijvoorbeeld inclusief het aankleden ‘s ochtends tot en met het feest ‘s avonds). 

Wanneer de foto’s na zijn bewerkt, krijgen jullie deze digitaal opgeleverd in volledige resolutie. Bij al onze pakketten is een trouwalbum inclusief. Wanneer jullie willen, kunnen we die uiteraard opwaarderen naar een luxer trouwalbum of een album met meer pagina’s, en de mooiste wanddecoraties en fotoproducten zijn natuurlijk ook via ons te bestellen.

Compleet

899,-

Bruidsfotografie bereikbaar voor iedereen met dit super complete basispakket

Completer

1149,-

Het grootste deel van de dag vast laten leggen, bijvoorbeeld van het aankleden tot en met de borrel, of van de ceremonie tot en met de feestavond.

Compleetst

1899,-

De hele dag vast laten leggen, van aankleden tot en met de feestavond! Zo mis je geen moment en kun je de hele dag weer herbeleven!

Meer opties

De pakketten zijn altijd uit te breiden met meer uren, een extra luxe album, of bijvoorbeeld ouderalbums. Kijk hier voor een voorbeeld van de diverse opties. Natuurlijk zijn er ontelbaar veel varianten mogelijk (zoals extra pagina’s in jullie album) waar we je graag alles over vertellen.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

KVK: 82349452

BTW-id: NL003674263B73

Email: [email protected]

Telefoon: 06 51 963 963

Whatsapp: 06 51 963 963