Evenementenfotografie

Evenementenfotografie

Heb je een optreden, congres, bedrijfsuitje, sportevenement of andere gelegenheid die vastgelegd moet worden? Wij zijn graag van de partij om dit te vereeuwigen op de gevoelige plaat!

Op maat voor elk evenement

Of het gaat om een kleinschalig optreden of een groot evenement, we gaan altijd met dezelfde energie en passie te werk om alles zo goed mogelijk vast te leggen met één of twee fotografen.

Uiteraard bespreken we vooraf alle wensen zodat de foto’s ook echt afgestemd kunnen worden op de verwachtingen, én zodat wij natuurlijk goed voorbereid kunnen verschijnen.

Professionele nabewerking

Voordat we de foto’s aan je opleveren, bewerken we ze professioneel na, zodat de foto’s echt van het scherm spatten voor het beste resultaat.

We sturen je bij oplevering een link naar de online gallerij. Hierin kun je digitale versies downloaden, prints bestellen en natuurlijk ook mooie fotoproducten zoals canvasdoeken of foto’s op plexiglas bestellen.

De mogelijkheden

Evenementen zijn natuurlijk enorm divers: hoe lang duurt het evenement, wat voor stijl en hoeveel foto’s moeten worden opgeleverd, is het gewenst om foto’s geprint of in album op te leveren, moeten we nog extra (flits-)apparatuur meenemen, zijn er nog andere zaken van belang om rekening mee te houden..? Daarom zouden we graag in overleg alle wensen en mogelijkheden willen bespreken om tot de beste aanbieding te kunnen komen!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

KVK: 82349452

BTW-id: NL003674263B73

Email: [email protected]

Telefoon: 06 51 963 963

Whatsapp: 06 51 963 963