Portretfotografie

Spontane of kunstzinnige foto’s van je kinderen, een glamourshoot, mooie (profiel-)foto’s voor je CV, een familieshoot, een loveshoot, een shoot met meerdere generaties, of misschien een boudoirshoot (klik voor meer informatie)… Er kunnen zo veel redenen zijn om te kiezen voor een mooie portretreportage. Voor portretfoto’s kunnen wij onze mobiele studio op locatie opbouwen of een fotoshoot buiten houden in een van de vele mooie plekjes die Spijkenisse rijk is.

Altijd de beste foto's

Voordat we beginnen met lukraak foto’s schieten, willen we je natuurlijk eerst leren kennen. Op die manier kunnen we zo goed mogelijk aansluiten bij je wensen en verwachtingen, zodat je ook met veel plezier op je foto’s terug kunt kijken.

Tijdens de shoot houden we van een luchtige en ontspannen sfeer, en kun je helemaal jezelf zijn. Heb je nooit eerder geposeerd en is het wat onwennig? Wij helpen je natuurlijk met kleine aanwijzingen! Je kunt tijdens de fotoshoot meekijken hoe het er uit komt te zien, zodat je vertrouwen hebt in een perfect eindresultaat!

Professionele nabewerking

Voordat we de foto’s aan je opleveren, bewerken we ze professioneel na, zodat de foto’s echt van het scherm spatten voor het beste resultaat.

We sturen je binnen een week na de shoot een link naar jouw online gallerij, waar je kunt selecteren welke foto’s je het beste vindt. Hierin kun je digitale versies downloaden, prints bestellen en natuurlijk ook mooie fotoproducten zoals foto’s op aluminium of acrylglas bestellen.

Small

69,-

De ideale korte shoot voor bijvoorbeeld zakelijke foto’s voor een CV of een prachtig cadeau!

Medium

129,-

Perfect voor een loveshoot of  om de mooiste beelden van je kinderen vast te leggen!

Large

185,-

Uitgebreid de tijd nemen voor een mooie familieshoot, de gelegenheid om meerdere setjes kleding mee te nemen, en creatiever te werk te gaan!

Boek direct in onze online agenda!

Boek nu via de online agenda hiernaast!

Wil je iemand verrassen of zelf later van een van onze acties gebruik maken? Bestel dan een cadeaubon!

Nadat je de boeking bevestigd hebt, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen door te spreken en een locatie af te spreken. Zo ben je meteen verzekerd van het mooiste eindresultaat!

Let op: mochten de weersomstandigheden het maken van een fotoshoot onverhoopt niet toelaten, dan is verschuiven van een afspraak natuurlijk altijd mogelijk!

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze belofte

  • ‘Laat beelden je verhaal vertellen’ is ons motto: onze foto’s zeggen meer dan duizend woorden
  • Wij oefenen onze passie altijd vol energie en enthousiasme uit
  • Wij leveren foto’s waarmee je de emotie van het moment helemaal terug kan halen
  • Voel je een klik met ons, dan zie je die terug in de beelden! 

Contactgegevens

Over ons

Sprekend Licht fotografie

KVK: 82349452

BTW-id: NL003674263B73

Email: [email protected]

Telefoon: 06 51 963 963

Whatsapp: 06 51 963 963